Kávové zápisky

28.12.2020
METODY ZPRACOVÁNÍ KÁVY
To jakým způsobem je káva zpracovaná, velmi ovlivňuje její výslednou chuť. Pojďme se podívat na tři základní metody zpracování kávových zrn.
číst celé
Jordis Jahodová čokoláda 40%
- Novinka

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Jordis Jahodová čokoláda 40%Skladem110 Kč96 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Delikátní spojení jahod zamletých do bílé čokolády. Jemná bílá čokoláda dává prostor k vyniknutí jahodové chuti, která vás navrátí do dětských let, kdy jste si pochutnávali na domácí jahodové dřeni.
SLOŽENÍ:
- Kakaové máslo, sušené mléko, třtinový cukr, sušené jahody (10%).
Obsah kakaové sušiny nejméně: 40%.
Může obsahovat stopy lískových ořechů a mandlí.
Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C.
Zboží zařazeno v kategoriích