Kávové zápisky

28.12.2020
METODY ZPRACOVÁNÍ KÁVY
To jakým způsobem je káva zpracovaná, velmi ovlivňuje její výslednou chuť. Pojďme se podívat na tři základní metody zpracování kávových zrn.
číst celé
- Úvod
- Čokolády
- Čokoláda Jordis
- Jordis mléčná čokoláda 53%
Jordis mléčná čokoláda 53%

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Jordis mléčná čokoláda 53%Skladem99 Kč86 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Složení:
- čokoláda: kakaové máslo, sušené mléko, kakaové boby, třtinový cukr
Obsah kakaové sušiny nejméně 53%.
Může obsahovat stopy lískových ořechů a mandlí.
Hmotnost 50g.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Zboží zařazeno v kategoriích