Kávové zápisky

28.12.2020
METODY ZPRACOVÁNÍ KÁVY
To jakým způsobem je káva zpracovaná, velmi ovlivňuje její výslednou chuť. Pojďme se podívat na tři základní metody zpracování kávových zrn.
číst celé
- Úvod
- Čokolády
- Čokoláda Jordis
- Jordis tmavá čokoláda 77%
Jordis tmavá čokoláda 77%

- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Jordis tmavá čokoláda 77%Skladem99 Kč86 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Složení:
- čokoláda: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo
Obsah kakaové sušiny nejméně 77%.
Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.
Hmotnost 50g.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C.
Zboží zařazeno v kategoriích