Kávové zápisky

01.09.2021
METODY ZPRACOVÁNÍ KÁVY
To jakým způsobem je káva zpracovaná, velmi ovlivňuje její výslednou chuť. Pojďme se podívat na tři základní metody zpracování kávových zrn.
číst celé
- Úvod
- Zrnková káva
- Rwanda Muzo 200g
Rwanda Muzo 200g
- Novinka
- TOP produkt

Podobné produkty
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Související zboží3
- Rwanda Muzo 200gSkladem240 Kč209 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Jsme rádi, že se nám podařilo dovézt kávu ze známé zpracovatelské stanice Muzo. Tato stanice má dlouholetou tradici a dokonce v roce 2014 se jí podařilo zvítězit v soutěži cup of excellence (prestižní soutěž o nejlepší kávu).
Tento lot byl zpracován promytou metodou, která dodává kávě lehčí tělo a v šálku můžeme zaznamenat chutě připomínající vanilku, med a bobulové ovoce.
- Datum pražení: 9. 5. 2022
- Stupeň pražení:
- Země původu: Rwanda
- Region: Gakenke
- Nadmořská výška: 1570 - 2200m. n. m.
- Zpracovatelská stanice: Muzo
- Producent: drobní farmáři
- Zpracování: Promyté
- Odrůda: Red Bourbon
- Cupping skóre: 87,5
- Příprava: omni pražení - vhodné jak na přípravu filtrované kávy tak i na espresso
Zboží zařazeno v kategoriích