Kávové zápisky

01.08.2022
METODY ZPRACOVÁNÍ KÁVY
To jakým způsobem je káva zpracovaná, velmi ovlivňuje její výslednou chuť. Pojďme se podívat na tři základní metody zpracování kávových zrn.
číst celé
- Úvod
- Zrnková káva
- Burundi Gahahe "promytá" 200g
Burundi Gahahe "promytá" 200g
- Novinka
- TOP produkt

Podobné produkty
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Související zboží5
- Burundi Gahahe "promytá" 200gSkladem260 Kč226 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Jedna ze tří káv z Burundi, co jsme letos zařadili do nabídky. Tato arabika, červeného Bourbonu byla zpracována promytou metodou ve známé zpracovatelské stanici Gahahe. Káva jemné a čisté chuti bobulovitého ovoce, citrusové kyselinky s lahodnými květinovými tóny.
- Datum pražení: 19. 9. 2023
- Stupeň pražení:
- Země původu: Burundi
- Region: Kayanza
- Nadmořská výška: 1800 m. n. m.
- Zpracovatelská stanice: Gahahe
- Zpracování: Promyté
- Odrůda: Červený Bourbon
- Cuppingové score: 86,5
- Příprava: Filtrovaná káva, ovocné espresso
Zboží zařazeno v kategoriích