Kávové zápisky

01.08.2022
METODY ZPRACOVÁNÍ KÁVY
To jakým způsobem je káva zpracovaná, velmi ovlivňuje její výslednou chuť. Pojďme se podívat na tři základní metody zpracování kávových zrn.
číst celé
- Úvod
- Zrnková káva
- Rwanda Kabyiniro 200g
Rwanda Kabyiniro 200g
- Novinka

Podobné produkty
- TOP produkt
- Novinka
- Kompletní specifikace
- Komentáře 0
- Související zboží3
- Rwanda Kabyiniro 200gNení skladem260 Kč226 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Po roce tu opět máme kávu z Rwandy, tentokráte zpracovanou naturální metodou. Kávy byla zpracována ve zpracovatelské stanici Kabyiniro, která byla založena roku 2012, sdružením Kopiguka čítajícím okola 40 farmářů z jižní provincie.
Káva sladší chuti, kde vynikají tóny bobulovitého a tropického ovoce s náznakem karamelu.
- Datum pražení: 22. 8. 2023
- Stupeň pražení:
- Země původu: Rwanda
- Region: Kabyiniro, Ngorero, Karambo Hills
- Nadmořská výška: 1600 - 1950 m. n. m.
- Zpracovatelská stanice: Kabyiniro
- Zpracování: Natural
- Odrůda: Red Bourbon
- Cuppingové score: 86
- Příprava: Filtrovaná káva, ovocné espresso
Zboží zařazeno v kategoriích