Kávové zápisky

01.08.2022
METODY ZPRACOVÁNÍ KÁVY
To jakým způsobem je káva zpracovaná, velmi ovlivňuje její výslednou chuť. Pojďme se podívat na tři základní metody zpracování kávových zrn.
číst celé
- Úvod
- Horká čokoláda
- Horká čokoláda
- Hořká čokoláda Uganda 73%
Hořká čokoláda Uganda 73%

- Kompletní specifikace
- Komentáře 1
- Hořká čokoláda Uganda 73%Skladem195 Kč170 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
- Složení: čokoládové kousky (obsah kakaa 73%, kakaové máslo, cukr, sójový lecitin), kukuřičný škrob, cukr
- Doporučené dávkování: Na přípravu horké čokolády použijte 35g směsi a 125ml mléka.
- Alergeny: mléko, sójové boby
- Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Zboží zařazeno v kategoriích